FORMULES & TARIEVEN

Onze formules

Periodiek onderhoud

Wil u steeds zeker zijn dat uw terrein zich dagelijks in een verzorgde staat bevindt en optimaal functioneert? Dan kiest u voor de formule ‘periodiek onderhoud’.

Bij een periodiek onderhoud komen wij in een door u zelf gekozen frequentie op afgesproken tijdstippen langs, om de onderhoudstaken die u wenst uit te voeren.

Éénmalig onderhoud

Heeft uw terrein nood aan een grondige opknapbeurt? Contacteer ons dan voor een éénmalig groot onderhoud om de met u besproken onderhoudstaken uit te voeren.

Onze Tarieven


Wij garanderen hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij maken u graag een voorstel op maat waarbij we een persoonlijke aanpak hanteren. De richtprijs is uiteraard afhankelijk van de uit te voeren taken en de frequentie van de onderhoudsbeurten.

Om u toch een idee te geven van onze formules, geven wij hieronder een aantal voorbeelden
van geldende formules bij onze huidige partners.

Wij beschikken over een uitgebreide waaier aan professionele materialen en de geschikte producten om allerlei soorten werk onderhoudstaken uit te voeren.
Heeft u vragen over onze formules of heeft u zelf een formule in gedachten? Uiteraard is alles bespreekbaar, dus twijfel niet om contact op te nemen telefonisch of via het contactformulier!